Dotazy, články > Často kladené otázky FAQ > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů


Skladem

Tento přípravek není volně prodejný.
Nelze objednat po internetu.
K prodeji v naší veterinární ordinaci



Ochrana osobních údajů



Prohlášení o ochraně soukromí



Penecos-N, spol. s r.o. se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.


Zabezpečení osobních údajů



Pokud nám při objednávání produktů sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a naší společností.


Penecos-N, spol. s r.o. neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému.


Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.


Kde jsou vyžadovány osobní údaje



Penecos-N, spol. s r.o. na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti.


Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Výjimku tvoří vstup do obchodního systému (shopu), který je přístupný pouze těm návštěvníkům stránek, kteří jsou zaregistrováni.


V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup.


Data jsou shromažďována na dobu nejméně 3 let, vždy však do doby než zákazník sám požádá emailem o vymazaní svých dat z naší databáze.


Poskytnutí dat je nutnou podmínkou pro registraci a nákup zboží.


Pokud si přejete svá data smazat, pošlete prosím email na info@veterinarnipece.cz.


Smazáním dat se zruší Váš uživatelský účet a Vaše registrace.


Nadále jsou uchovávány kupní smlouvy, resp. daňové doklady v elektronickém archivu pro účely účetnictví a případné kontroly.


Údaje, které shromažďujeme



Penecos-N, spol. s r.o. provozuje stránky na kterých můžete objednávat produkty.


Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, kontaktní osoba, telefonní spojení, emailová adresa a obchodní transakce.


Přístup k osobním údajům



Penecos-N, spol. s r.o. pro vás připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat po přihlášení do systému v záložce změnit registrační údaje.


Proč tyto údaje shromažďujeme



Penecos-N, spol. s r.o. bude shromažďovat a používat vaše osobní údaje pouze s vaším vědomím a souhlasem, a to pro objednávání, případně následné používání produktů.


Můžeme používat vaše údaje pro účely související s poskytováním služeb vaší osobě, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, případně informací, které žádáte či odpovědí na vaše stížnosti nebo dotazy a pro účely účetnictví.


Souhlas s poskytnutím osobních údajů



Penecos-N, spol. s r.o. získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách.


Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat vás jako našeho zákazníka.


Diskuze k Ochrana osobních údajů

Nový komentář

Proč nakupovat u nás?